ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Dagis Grole
Country: Ukraine
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 7 September 2004
Pages: 179
PDF File Size: 5.48 Mb
ePub File Size: 17.31 Mb
ISBN: 407-2-29977-804-1
Downloads: 5991
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shajinn

Completati corect declaratiile pentru venituri din alte surse Distribuirea dividendelor: Afla pana la ce data! In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile inregistrate conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la declaratiii se adauga cheltuielile nedeductibile.

Mai multe articole despre impozitul pe profit. Iata ce taxe si impozite trebuie platite!

Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Impozitul pe mijloacele de transport “Am achizitionat pe societate un autoturism, ca bun provenit din casare, neradiat.

Studiu de caz si solutia oferita de expert Ministrul Finantelor: Declarare impozit dividende Ultimele articole Procedura de compensare sau de recuperare a pierderilor fiscale Asociere persoana juridica cu persoana fizica.

Ce trebuie sa stie orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre anat.ro persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite anaf.eo Codul fiscal.

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Primul an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa intre 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentand un singur an fiscal. Articole similare Profit reinvestit si amortizare. Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata.

  CONCERTO POUR UNE VOIX SAINT PREUX PDF

Cum procedam cu impozitul pe dividende in anul si in anul ? Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual. Platile anticipate se declara in Formularul Modul de completare a registrului de evidenta fiscala este la latitudinea noastra, in functie de specificul activitatii si de necesitatile proprii. La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii.

Sunt de acord cu politica de cookie. Ce obligatii vor avea dupa aceasta data? Contribuabilii care opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli de declarare ddclaratii plata a impozitului pe profit:. Pentru contribuabilii care platesc impozitul pe profit anual, limitele cheltuielilor deductibile se aplica anual.

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

Clic aici si spune parerea ta! Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA. Mai multe articole despre formularul Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului.

C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit? Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Completare corecta a formularelor Atentie!

Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, declarqtii conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

  BENZILPENICILINA BENZATINA BULA PDF

Pe de alta parte, potrivit art. Recomandari Noutati Ultima ora Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal Este mai eficient impozitul pe profit decat impozitul pe venit? Articole similare Fara conflicte inutile cu Fiscul!

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Care e tratamentul fiscal? La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.

declarati Registrul de evidenta fiscala se completeaza in toate situatiile in care informatiile cuprinse in declaratia fiscala sunt obtinute in urma unor prelucrari ale datelor furnizate din inregistrarile contabile. Mai multe articole despre calcul impozit pe profit. Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs. Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Acestea se refera la: Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie xnaf.ro de consultantii fiscali in